helgen i en mening

åkaåkaåka tåg till skåneland bli uppraggad som eskort hemhjälp och livvakt åt 1000 år gammal tant fjanta runt i lund virra vidare till malmö hem till tune och fred mysa loss med gin&tonic fulvin och blöta strumpor dra till neo fjanta vidare hooka up med klister spela till oss öl sänka tequila dansa stjärten av oss hela natten åka taxi åt helvete med uppraggade carliforniska bögar suga öl i sunkig lägenhet somna på gullig ryska vakna upp mitt i kineser och tyskars frukost med klister i korridorsköksoffa och nationsflaggor som täcke traska sjukligt skitnödig över hela lund och halva skåne hem till klisters syrra tvätta sig skita fika loss saft och bullar få råpisk i memory finns i sjön av syskonbarn kolla disneyfilm hinna dra innan bakiskänslighetsdisneyfilmslyckligaslutetgråten kommit bli uppickad av bob och hans nya bmw han var åh så barnalycklig över åka kolla in depeche mode-baren äta monsterburgare och lyxpommes på viggo rendez-vousa skäggis åka franskt rymdskepp ut till bjärred i klins malins stuga vid havet toka loss after ski style snaska champagne överkonsumera explorer frusna bär ramla runt kramkalas välta ut kattbajslåda åka överfull taxi i bagaget med skäggis halvt utanför öppen bagagelucka snurra i malmö powerspy med klister in på retro ljuga snacka bajs dansa sönder toka hem till jimmy över halva stan suga på öl dö på golvet vakna upp allt är borta juice choklad frukost samla ihop kroppsdelar traska ut i rusket hål i skon vandra över halva malmö med foten blöt kall skrumpen som fruset russin gå vilse trots galaxens enklaste vägbeskrivning cruisa runt stan hämta upp leta fram borttappade saker bli nedsköljd av elak buss in på stationen köpa biljett till korkat omvägståg nästan missa det mysa med klister hela vägen till obygden byta i ingenmansland komma hem på 1% hälsa äta fläskfilé tills magen värker somna dö somna om PÖSSPÖSSPÖSS

spara din biljett under hela resan!

för ett lagom litet tag sedan så fick jag av min hulda moder en köttätande växt, närmare bestämt en venusfälla, eller dionaea muscipula om man gillar att prata som en gammal grek. eftersom det var den i ordningen ca 10 000:e köttätande växten jag fått så kände jag att det nu faktiskt var dags att sluta systematiskt utrota släktet genom passiv dödshjälp och ta hand om och gulla skiten ur den lilla gröna sötnosen ömmare än en 35-årig barnlös kvinna med hormoner rinnande ur öronen kunnat göra.


så här ser min växt inte ut!

jag har döpt henne till gullnamnet scylla bedårande som det är och då hon har ett par gemensamma drag med den gamla grekiska monsterbruttan. nu går jag iaf och petar på, pratar med, vattnar henne så ofta jag bara kan. skojigast är förstås att hämta små intet ont anande insekter att peta ner och låta kravla kring runt henne tills hon orkar sätta i sig dem. dock börjar det bli jävligt magert med dem nu då löven börjar gulna, det är blött överallt och typ ingen vill grilla med en längre, så då får man snoka fram en stabil spindel-kran som man kan låna några nyfångade insekter av i tid och otid. de har ju sepemånga liksom, och låter dem mest bara hänga där och torka bort ändå. tänk på barnen i afrika för fan.
annars är jag bra poler med spindlar, de håller ju de förhatliga flugorna någorlunda i schack. de där asen som under hela sommarhalvåret systematiskt försöker driva en till diagnosen sepevrickadgalen genom att under morgontimmarna mobbas loss runt näsan eller på överläppen tills man flyg-vaknar upp och fnyser och kliar sönder hela ansiktet och svär att man ska inskaffa en eldkastare med flugsensor till nästa natt, blint vifftar lite med en ihoprullad tidning och sedan däckar av in i drömlandet igen, medan de långt utom räckhåll sitter i något hörn, fnissar och high fivar med sina jävla arsleflugkompisar. inte konstigt att alla små sadistkids sitter och rycker vingarna av dem och bränner dem över ljus, they've got it coming!

hur som, hon är fortfarande en liten och skör dam och när jag skulle ge henne en present i form av ett tjockt och saftigt exemplar av nyss nämnda äckelart så fick hon efter några dagar tivolimage, så där som små barn får när de har en massa snask att hejdlöst sätta i sig, sedan torkade det lilla huvudet ihop och däckade. antagligen var det bara gammalt, men ändå, som caring parent så känner man ju lite skuld, man ville ju bara väl liksom. fast jag ska satan i mig få den att må bra och trivas över vintern, annars så får vi det så tråkigt, jag, den döda kaktusen och hentai-aloe veran min. så har ni några otäcka insekter som gör livet för er surt hemma så kommer scylla och jag mer än gärna och äter upp dem åt er! eller hon gör, jag vill mest ha bullar och vin.
mest av allt vill jag ju bara att den ska växa sig massiv och röd med vita prickar nuuu, så den kan sitta i ett stort grönt rör och skjuta eld på alla som går förbi. men botanik är fan inget för den med koncentrationsvårigheter, för satan vad långsamt det går! eller så växer de bara när man kollar bort, bara för att jävlas. så är det nog.


för övrigt, har ni inte nog med mardrömmar så kan ni ligga och tänka på den här innan ni somnar. 7,4 kilo!
satans stor puss och sov sött!

fransk nougat efter tandborstning

haha ååh, jag kan bara inte sluta kolla på den här videon!

sången är så fin, men framför allt så är ol' dirty bastard så tokig! och skabbig! och har så tjusig tandställning! och fint skägg! och så många kompisar!
och att ha brillor med bara ett glas är en tidlös garanti för att man är 100% sjövild!

jag bara sitter och fnissar till den hela tiden! speciellt i slutet när han flyr-springer ut genom dörren så där skitfult! hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh... åh.



och som present till mig själv och alla andra så har jag skrapat ihop vad skit jag hittat på syrrans dator och gjort en PISSjobbig bakgrund! puss och gnatt!

bara så ni vet...

dödlig bakfylla

+


mustig flyttstädning

=


rumpa

RSS 2.0