åh, lilla bortglömda stjärtblogg

öjöj, lyckades avverka tolv timmars sömn inatt.. fast jag kan inte klandra min kropp, hjärnan måste tycka det är bra mycket skojigare att hitta på en massa tokiga drömmar än att se mig gå runt i lägenheten och löka i håliga kalsonger en hel dag utan att egentligen göra något vettigt alls. och det är typ vad niklasman och jag ägnat de senaste dagarna åt. käkat socker och mökat framförn datorn typ, myspysigt och givande.
nu blir det other buns dock, jag har en massa grejer som måste fixas och trixas ihop inför helgen och nästa vecka. jag borde som vanligt ta och köpa på mig en legion med kläder eftersom jag aldrig har några vettiga sådana, samt en ny väska då jag i ett snilledrag lyckdes elda upp min gamla på de luxe för någon vecka sedan, en sminkväska då jag spräckt två (bl a det balla spindelmannen-fodralet jag fick av anna, fittigt nog) på senaste tiden, vin då jag ännu inte lyckats fixa ihop något eget sånt samt en massa obligatoriskt skojigt småpill man bara måste ha med sig på festivaler. på tisdag nästa vecka bär det alltså sweden rock campingfestival, därav allt planerande av viktiga inköp. är tokigt sugen på att trippa in på voidfestivalen i kalmar i helgen också och leka med allt mysigt folk där. måste nog försöka komma in dit, även om jag av tusen olika anledning borde låta bli. måste klämma in ett besök på mina brorsbarns (och faktiskt mitt eget) födelsedagskalas på lördag också, dra i mig lite tårta och ljuga lite för barnen. det blir tidsmässigt toktajt, men det är bara mysigt. får köpa något riktigt dope lego till dem också, så jag kan lura dem att bygga lite sånt med mig. lego är fan den hyperultimata leksaken, och hade jag varit kejsare så hade alla andra leksaker varit bannlysta som stryk. vill man ha något annat kan man ju bara bygga det av lego, liksom. tyvärr verkar designersarna på lego ha en väldigt konstig verklighetsbild, då alla hus de gör saknar en hel väggsida och typ är alldeles ihåliga och man bara kan åka en person i varje bil. helt sepe, dragigt och opraktiskt som fem.

fick besök av ett ettrigt litet jobbigt hjärnspöke idag också, som det tog några timmars stirrande i taket i sängen att jaga bort. sjukt löjligt faktisk. att ligga och älta korkade men jobbiga saker är ju ett himla fjantigt slöseri på tid och resurser. det visar ju dock hur livsfarligt det är att spendera för lång tid med sitt eget medvetande i nyktert tillstånd. tycker forskningen borde lägga ner alla resurser på att komma på något som gjorde så folk undvek ångest och bara onödigt gnäll istället för att hålla på med blue ray, lcd-skärmar och onlinebetting. internethelvetena och jävla skiten och tekniken dit och sms hit och jävla skit hit och dit. vem fan behöver sånt egentligen? fast bögbomben är ok, den får de forska på.
jag har dock lyckats uträtta en del finfina saker idag, som att ringa vuxensamtal till distriksköterskan och om ett gammalt kontrakt, städat en massa och lagat en alldeles perfekt skål med nudlar. det sista kanske inte låter som någon vidare bedrift, men faktum är att det är mycket trix och knåp med att få nudlarna precis lagom sladdriga, men inte för hårda, och lyckas fördela kryddpåsarna jämt över hela smeten. särskilt gott var det ju förstås fortfarande inte, men man kan ju ändå beundra dess perfektion.

ska ta en kvick mysdusch nu och sedan kanske bege mig iväg och leka loss med lite folk, om jag inte kommer på något annat superviktigt jag måste uträtta i den ointagliga fästning jag kallar mitt hem. PÖUZZ!

stjärt

aae, vae detta här nu!
nu sitter jag och slabbar i mig nudlar ur en kopp efter att precis kommit hem från le tentaskrivning. som vanligt skrev jag fel tusen gånger och suddade både papper och mitt födelsedagsspindelmannen-suddigum sönder och samman under hela tiden och satt och ljög ihop en massa saker ända in till sista sekunden med bara suckande tentavakter kvar i lokalen. varje gång jag skriver sådan där skit känner jag alltid att jag hade lyckats sjukt mycket bättre om jag haft en tio timmar till på mig. men antagligen hade det slutat med så mycket papper och så många lögner att jag hade blivit bannad från salstentor för all framtid. snorig och miserabel blev jag också, ett sådant elände.
men ååh vad mysigt det kommer bli ikväll när jag gjort allt jag kan med arbeten och skit för ett tag och bara kan löka loss och med gott samvete kan ägna mig iaf åt ett par sköna dödssynder.
fan också, nu har jag kommit till botten där nudlarna inte har fått någon krydda på sig. det är ju fan att ingen kan laga mat här. får peta i mig lite födelsedagsgodis som power up.

skitsamma, nu ska jag kila och fixa klart mitt förbannade sepearbete så det blir färdigt någon gång. no rest for the wicked. piss och kräm!

förödelsedag!

ja, idag har det alltså varit min alldels  egna förtjusande födelsedag! och i all vettighets namn har jag nästan uteslutande ägnat den åt att plugga röven av mig inför min fasligt trista tenta imorgon. bättre det än att svära på sin födelsedag iaf, gör man det kommer man nämligen att vara arg resten av året! iaf enligt lågstadiesägnen. underligt nog tycker jag dessutom att jag smått börjar greppa det jag läser nu, vilket är lite sensationellt. vanligtvis brukar jag nämligen inte orka sätta mig någonting in i de ämnen jag läser handlar om, utan mest banka in en massa metoder och grejer så gott det går, sedan helt glömma bort dem på tentan och mest sitta och klura och gissa mig fram lagom till att precis bli godkänd. om än nyttigt för kreativiteten så är det ju fruktanskvärt värdelöst för att lära sig några som helst metoder eller teorier, så det är väl ingen studieteknik att rekommendera för den som vill lära sig något. den är ju väldigt fin för folk som vill öva sina macgyver-skills dock. känns rätt lyckat att ha ägnat hela sin skoltid åt att försöka klara sig igenom alla kurser men ändå lära sig så lite som möjligt. jag borde faktiskt få något slags stipendie.

jag fick ett väldigt fint postpaket av anna idag också! hon hade pysslat och knåpat ihop en tokbra kit som man antagligen kan överleva alla situationer med. ska se om jag kan lägga upp en bild på det sen.
niklas kom och mös ett tag också, han hade med ett paket toksmaskig ben&jerry-glass som vi svullade i oss under muntra rop. jag fick boxen med pusher-filmerna också, som jag är ganska småkär i, hur bra som helst. åh vad fint det ska bli när jag kommer hem imorgon och får leka med alla mina nya födelsedagspresenter! sjukt gottigt, faktiskt. det är ju så SJUKLIGT skönt avlösande att ha gjort en tenta. bättre än det mesta. åeh, tycker det borde vara imorgon efter lunch snart. sedan har jag typ bara mitt dumma arbetet och några gamla hemtentor som ska fixa, sedan borde biffen vara fixad och jag slipper läsa dumma saker på typ hur länge jag vill!

blä, nu är jag i extremt behov av lite hardcore-leisure innan morgondagens batalj, ha det myspyigt och tack för alla gratulationer! PUSS

image1

överlevnadskit för typ allt!



image2
som bonus och plåster på såren slänger jag med en bild på min alldeles förtjusande, egenlagade födelsedagsmiddag också! en exotisk potpurri av kyckling, pommes, wok, sötsur sås och ketchup, ett mångkulturellt sammarbete till min mages förplägelse.

kuk

riktig rövpisskuk dag idag.. förutom ett ton av buttpluggande som behövde ordnas då jag helt försummat det igår så fick jag påhälsning av en massa lurkande problem-monster och -demoner som var sugna på att komma fram och suga lite livsenergi ur mig. det är ritkigt jävla segt och de ger sig inte förän de golvat en rejält och fått en minst halvägs över randen till tokförtvivlan.. sedan får man börja plocka ihop sig själv igen och övertala sig om att man har diverse qvasi-lösningar till olika problem och att allting säkert kommer att lösa sig på ett acceptabelt sätt, trots att man vet att det mest är lögn och förtal.
i mitt lilla liv förhåller det sig nämligen så att man jämt och ständigt måste hålla farten uppe för att alla monster och demoner inte ska komma ifatt en. så man tar alltid de brantaste nedförsbackana, om vart annat springande, snubblande och hoppandes, allt för att hålla så hög fart som möjligt så ingenting elakt kan hinna ifatt en. ibland kan man lyckas gömma sig och gillra små fällot åt otäckningarna också, som kan köpa en lite tid i lugn och ro.. men tyvärr så klarar man bara inte att hålla uppe vansinnestempot så de aldrig kommer ifatt en, till slut snubblar man eller bara ramlar ihop i en hög av utmattning.. och då måste man ta upp den kämpiga striden med alla undanflydda demoner igen, vilket är sjukt jobbigt och alltid lämnar en tom och utmärglad. idag var det precis vad de gjorde.. och även om de till slut ätit sig mätta på ens förtvivlan och ger sig iväg, så lämnar de alltid en ettrig, äcklig, liten ond goblin i bakhuvudet, som så ofta den kan påminner en om att de alltid är efter mig och snart kommer och svullar lite livsglädje igen.
det pestigaste är att jag vet hur jag kan få dem att försvinna för alltid.. tyvärr kräver det att jag släpper taget om en massa saker och offrar mer eller mindre allt jag är glad över i mitt liv. det är det allra värsta. antagligen kommer jag väl att göra det en vacker dag, men usch så jobbigt det kommer att bli. det kommer att kräva ton av mognad och mod för att orka göras. det känns även sjukt pissigt att veta att man lever i en så självdestruktiv cirkel som jag gör, när det i teorin skulle vara så enkelt att ta sig ur den. det enda kloka vore ju att göra det på en gång, men uuuuuuuuusch vilket ondskefullt jobbig process som skulle följa och uuuuuusch vad jag skulle få strukturera om i stort sett hela mitt liv. kuk, kuk, KUK. tycker inte det borde vara meningen att livet ska vara så här komplicerat att leva. förutom det uppenbart vettigaste valet så finns väl alternativen att dränka sig i något ultradestruktivt fult träsk eller att fortsätta leva i en våldsam och kaosartad flykt från sina monster demoner, vilket är precis vad jag fegt kommer att göra. tjo och hej, megagay.
något som vsserligen är skönt när demonerna och monsterna varit framme och stympat ens hjärna är att man är helt blank i huvudet, vilket gör att man kan börja tänka från scratch igen.. vilket förhoppningsvis kan leda till fram till någon vettig tanke någongång, som möjligt i bästa fall kan leda till något konstruktivt.

regeneration och våldssport!


heya bloggen, pussgurkor och annat löst pack!

här sitter jag och slurar på ett par fina mackor med festligt kryddad skinka som vackert får inviga min alldeles nyligen utnämnda spa-helg! själva spa:andet kommer mest att gå ut på att inte mörbulta min kropp med några tokigheter och att äta mat, men det är nog så lylligt tycker jag.
en av anledningarna är att jag var och tog bort två födelsemärken igår och ordinerades att minsann inte supa, slåss och knulla förän såren var läkta osv, vilket faktiskt passar alldeles utmärkt.
åhvetni! doktorn, som för övrigt hade ett sjukligt fint namn som är hemligt, var tokilsk på mig för att jag kom dit på en av dem flyttad tidsbokning och skulle göra ett så löjligt ingrepp mitt i vårdstrejken. ja, men ge mig inte en tid under den då fittproppar! hon tyckte minsann inte man fick närma sig vårdcentralen om man inte hade spetälska, skabb och spydde blod ur minst tre kroppsöppningar. hon utförde dealen och gav en massa stygn iaf, fast tog sig rätten att vara riktigt surmulen under tiden. way to go. man går ju faktiskt inte till vårdcentralen för att bli frisk, utan för att bli ompysslad! det är därför man avskyr läkarna, som spurtar runt i slitna inneskor och rocken som batmancape och som i sin tur hatar en för att man kommer dit med en trist svennesjuka och inte en tokovanlig, galet namngiven, eller allra helst oupptäckt, sjukdom som de kan skriva en bögig artikel om så de kan bli kända och gå på coola läkarfester med coola läkare som också upptäckt muppiga sjukdomar. eller vad läkare nu kan tänkas göra med sina fjantiga kändisskap.
då är det ju hur som helst hemsk tur att sjuuksköterskorna finns! åh. de som tar hand om en, baddar ens panna och säger "åh, hur äääär det, lilla gubben?". de som man känner sig bekväm med även om de tömmer en på allt ens blod och kör upp steroidpumpade tops upp i bihålorna på en. jag tycker att läkarna borde avskaffas och ersättas med fler sjuksköterskor. allt de gör verkar ju ändå bara vara att klämma på en naken och skriva lite instruktioner om provtagning och mediciner, något som typ en snuskgubbe med en läkarbok skulle klara av.

anyhey, anyhoe

förutom att jag är konvalescent och invalidiserad så är det ju dessutom massa hockey ikväll, som jag i enlighet med min senaste veckas digiutveckling till ishockeybög MÅSTE följa! det är ju nämligen så, för alla er ovetande landsförrädare där ute, att de tokiga svennarna ikväll ska drabba samman med en massa busar från kanadickienland. förutom att ha sjukt stora älgar och en av världens högsta levnadsstandards så är kanadensare även rätt snajdiga på att spela hockey, eller iaf slåss med skridskor på. så det blir säkert tokigt spännande och jag kommer antagligen snaska upp den mesta sparris och förmodligen allt annat ätbart jag har hemma inklusive mina naglar och ena arm. åh, det är nästan så jag måste springa kissa av spänning redan.

som grädde på moset behöver jag även plugga röven blå i helgen, för att få allt färdigt till terminens slut. men arbeit macht frei etc, efter slitandet blir det en kickbackad sommar med en massa skojiga äventyr och kuckilurigheter. blev nyss sjukligt sugen på att köra en powertågluff lite runtom överallt söderut i europa några veckor eller så, är det någon som är hooked på att agera kompanjon är det bara att höra av sig!

nu ska jag kila och ta mig an ett hotfullt mäktigt berg av disk, fixa upp lite gamla planscher och i väntan på kvällens stridigheter spöa lite random östeuropeer i något skoj onlinespel.

kurwa, pička och puss på er!

hockey, hockey, hockey!


åååååh va gött. har suttit och bitit sönder armen av spänning av att glo på när svenneland spelat kvartsfinal mot tjeckienland.. helt slut. enda gången man känner någon som helst nationstillhörighet är ju vid meningslösa idrottsevenemang, typ.
vicke mål, vicke mål, vicke mål, vicke mååål!
nu ångrar de säkert sovjetunionens upplösning, haha.. åh. måste hitta någonting att fira med. har suttit och svullat i mig ett helt knippe sparris i ren nervositet.. stjärt.

får gå och slarva ihop lite oboy, lätta och havre till fulnegerbollar och fira lite triumf på det här. för övrigt borde ralf edström med en bag-in-box rödvin kommentera all sport som sänds i svensk tv, då skulle jag kolla jämt.
PÖSS!

blogghora!


tjosan hejsan! nu har jag så trillat in här och konverterat till blogghora, så tokigt! trots att jag haft en liten miniavsky mot bloggeriande så tror jag det passar mig ganska fint. jag behöver skriva av mig en hel massa och terapia loss lite, det finns drösvis med grejer i mitt lilla huvud som behöver ventilation etc.

just nu sitter jag mest och förundras över hur tokigt produktiv jag varit idag! jag har lyckats ringa en massa samtal om försenade hyror, battlat landstinget och planerat fixande av hemtentor med en klasskompis, pluggat röviga saker utan att slita ut ögonen, skrivit på mitt korkade examensarbete och dessutom hängt upp en ljusslinga! på bara några timmar dessutom, jag som vanligvis tycker jag uträttat ett dagsverk bara genom att ha duschat och ätit en macka. och allt detta trots mitt fysiskt och mentalt zombieliknande stadie orsakat av en superförkylning och en smarrigt ihärdig baksmälla.
antagligen är det väl lite våreufori som letat sig ner genom molnen och lyckats trockla sig in i mitt annars nerläggningshotade huvud. det är väldigt bra iaf, jag behöver få en massa saker gjort. det vore sjukligt skönt om allt fjanteri som skolan innebär kunde vara klar till juni. då kunde jag utan knölande låta sweden rock ta årets festivaloskuld nu när det inte blev något mysigt wgt och spanande på tyska götters oändliga och evigt expanderande smaklöshet. åh, och som jag och anna har planerta och lurat ner folk till norje kan det ju inte bli annat än tokkalas. innan dess måste jag ta tag i mitt liv, plocka fram vindamejeannen och sätta igång att koka ihop lite häxbrygd också, då jag i ett papphammar-liknande scenario lyckades spräcka mitt gamla kärl så att jag fick lägenheten översvämmad med 23 liter smaskig, jäsande, sötsliskig gegga som det tog jag vet inte hur många städningar och golvsvabbningar att få upp, bort och iväg. det måste fixat snarast iaf, att ligga i en park och läppja på ett gott glas vitt är ju mer eller mindre vad sommarkonceptet bygger på.

helgen var himla myspysig också, jag spenderade den i göteborg lekandes med malin som var hemma på visit från afrika land. jag har inte träffat malin på tokigt länge och märke hur mycket jag saknat henne, måste nog kika dit någon mer gång innan hon drar tillbaka till savannen. hur som helst så plirade vi och en drös annat skojigt folk runt lite i powervårvädret, sänkte vinpavor i kungsparken, åt antilopkött och kollade på svensk porrfilm, alltså mer eller mindre definitionen på ett kalas. när jag kom hem väntade dock min nersakbbade lägenhet med skön sarajevo -93-look som jag helt lyckats förtränga i vårsolens ömma barm. till råga på allt hade en oförskämd fågel haft sprutdiarré på mitt fina fönster. ska bli spännande att se när jag orkar påbörja uppröjningsarbetet. möjlligvis kanske jag kan fortsätta min produktivitetscrusade när antisjukatabletterna kickat in, det vore ju lite fantastiskt. eller så skjuter jag bara upp det ett jättebra tag till. blir spännande att se.

ska försöka mecka ihop lite power up-frukost nu iaf, ha det mysigt så länge.
puss och kram!

RSS 2.0