nananananananananananananananananananana, ÅÅÅKAA

nuuuuuu reser jag!

till säffle ikväll sedan trollvika imorgon! så spännande att jag måste springa och kissa!
PÖSS

i moderskeppet

balla balla, nu sitter jag i skogen i mina föräldrars fästning och fryser om fötterna. det är fullkomligt galet vad mycket mat de har ackumulerat här! de har förråd till att överleva ett par tre kärnvapenkrig iaf. men det behövs iofs, för så fort jag kommer innan för dörren hos mina päron så drabbas jag av en plötslig omättlig monsterhunger. jag höll på att äta upp halva huset igår, typ. fast jag antar det är för att man inte är så van vid sådana tillgångar, och får lite undanskjuten hunger av att mest gå och suga på polarmackor hemma i sin lilla kula.
sedan la jag en liten skön spontanspya igår också. efter att ha gått och snaskat nötmix som den småätande lilla gnagare jag är så mådde jag helt plötsligt skitkvalmigt och konstigt, och kroppen så där producerade en massa saliv som den precis var i tag med att lägga en liten pizza. så där gick jag runt i vår blomkompakta och snåriga trädgård och undrade vad som var fel ett tag, innan jag plötsligt blev yr och sprang till närmsta rabatt och pressade fram en matig liten klump av mer eller mindre bara tuggade nötter. ingen magsyra, ingenting. smakade precis likadant på vägen upp som på vägen ner. sådana matiga spyor är knasiga, som en bajskorv genom munnen typ. fastnar halvvägs i halsen, sedan får man pressa upp den i munnen och sedan hosta ut. så skoj man kan ha med sin egen kropp alltså.

nåja, nu ska jag sitta och vänta tills min hulda moder kommer och lagar någonting smaskigt åt oss och kanske, om allt känns rätt, laga punkan på en cykel som jag lett till affären i ett år i brist på bikefixingskillork.

hej och mumumumumu!

skogstroll!

nu drar jag till rövernästet i smålands mörkaste skog, och sedan till en annan skog upp i värmland och slirar runt. det blir jag och myggorna mot resten. stor puss slänge!

elaka tåg

normalt brukar jag mest färdas på de tågsträckor i landet där man kan undvika det, men igår var jag tvungen att åka med det (fortfarande) läskiga x2000-tåget. av någon anledning lyckas jag alltid gå fel på dem och hamna i första klass, där man en lång stund sitter och funderar varför alla stirrar på en som man kom från ett annat solsystem. ända tills det kommer någon sjukt viktig konduktör och berättar att, lilla gubben, du sitter i fel avdelning, och motar iväg en till avdelningen som de låser av och låter alla drunkna i om tåget går under.
något annat som är bedrövligt sunkigt med de här tågen är att sätena är stora som ringmurar, vilket gör att man inte kan ägna sig åt själva huvudnöjet på tåg, nämligen att sitta och plira på folk under resans gång. kan man inte göra det får man roa sig själv efter förmåga, t ex genom att läsa en bok, vilket var precis vad jag gjorde.
om det var någonting som inte var kasst med x2000-vistelsen så var det då att jag lyckades kämpa mig genom slutet på röde orm, en löjlig bok som jag plågats med att få slut på länge. trots att man känner sig lite som en kåbåjsare som uttorkad och med avflagna läppar drar sig genom öknen med hjälp av lillfingret då man läser de sista kapitlen, och man allra helst av allt aldrig vill se boken igen, så ska jag ge en resumé av boken, så alla andra slipper läsa den och liknande. alltså, spoilern röde orm for dummies:



Första delen

Orm har rött skägg.

Orm bor i en jävla mörk skog med sina föräldrar och sånt.

Orms brorsa försvinner och deras mamma blir ledsen (tönt).

Orm tar en båt med sina polers och ska ut och röva.

De träffar en kille som heter Styrbjörn (fniss) som alla tycker är skittuff.

Orm och hans bästisar seglar sjukt långt bort, tabbar sig och blir slavar på en annan killes skepp.

Orm blir fri och jobbar för en turk.

Orm snor en kyrklocka och en massa skit. Hur som helst så hamnar han till slut i Danmark.

Orm super med Danmarks kung och spänner på deras prinsessa.

Orm bögar ur och blir kristen.

Orm flyr hem till mamsen med sin danska flickvän och en präst.



Andra delen

Orm bygger ett hus.

Orm bygger en kyrka.

Orm sitter och har skittråkigt i skogen med sin mamma och sin flickvän.

Orm får barn och grejer.

Orm ställer till med en sepestor fest där alla hans polers kommer och super, slåss och knullar.

Det kommer en snubbe och försöker döda Orm. Tyvärr misslyckas han och boken fortsätter.

Orm bögar ur ännu mer och försöker kristna sina kompisar och några vilda smålänningar.

Orms präst berättar om en annan präst som alla vill ligga med.

Orm och hans crew går på möte vid en skitstor sten.

På mötet säljer folk sina döttrar för bäverskinn, råttsvansar och finkulor.

Orm och hans bästis Toke (fniss) åker för att köpa salt vid en hamn.

Orm hittar sin gamla brorsa på saltbåten, helt söndercuttad.

Orm tar med sin cuttade brorsa hem och brorsan berättar om en jävla massa guld han gömt långt bort som fan.

Orm och hans bästisar blir skitsugna på att åka och hämta guldet och samlar alla sina polers.

Orm och hans crew åker till Gotland och tycker att alla är snikna.

Orm hittar guldet och slåss en jävla massa.

Orm kommer hem med guldet och upptäcker att stråtrövare har thrashat hans gård, våldtagit boskapen och snott deras bitches.

Orm blir dösur och åker och dödar tjyvarna.

Orms bästis och hans son ligger med Orms döttrar.

Slut.



något som är ganska knasigt i den här boken är att alla möten med nya människor slutar antingen med "sedan åto och drucko de och blevo mycket goda vänner" eller att de slår ihjäl varandra. även om det är onyanserat och sjukt trist för läsaren så är det ju tokigt smidigt. extremt lätt att veta var man har folk osv, så där ska alla mina möten också sluta hädanefter.

nu håller jag iaf på att koka häxbrygd, och den här gången ska jag inte (obs, INTE) fucka up det och svabba gegga i en vecka. känner att jag har gjort det rätta valet den här gången. när det är färdigt är alla välkomna att provsmaka tillsammans med lite ost och kex!

pussar och liknande så länge!

alarmerande nattupptäckt

det jättepacket med mackor jag inhandlat har visat sig vara ett uruselt pizza-macke-virke. en sådan bedrövlig olycka!

bakfyllans förlovade land

bakistrött, bakishuvudvärkad, bakiskåt, bakishungrig, bakis-allt.
jävlar vad skönt det var att traska hem i regnet i morse, regn är seriöst underskattat så länge man inte fryser satan av det. rättare sagt var det till den lokala matbutiken jag gick till, för att inhandla en stor mängd fullkomligt ovettiga men för stunden till synes livsviktiga varor. bakisshopping är en av mina absoluta favoritsysselsättningar faktiskt, att glida runt i en helst ganska dyr mataffär och köpa på sig alla möjliga tokigheter driven av sin omättbara monsterhunger efter typ allting. fast jag måste säga att jag ändå kom ganska lindrigt undan den här gången, och med tanke på att jag hade en tågbiljett som sluppits betalas i bakfickan så var det inte särskilt jättefarligt alls. jag tycker nog faktiskt egentligen att jag bara köpte precis vad som behövs för att bota en riktigt smaskig bakfylla, dvs en massa värmpizzor, hönökakor eller liknande skit, munkar, ett kilo kemikalier i form av euroshoppergodis, läsk, en superstor ost jag lär äta ungefär en hundradel innan den hinner mögla, ruttna, förmultna, bli till jord och odla en egen liten blomma och sånt som ostar gör, skinka, tomater(lite av en högoddsare i bakissammanhang faktiskt, kul att se), mjölk och så den allra viktigaste av de jätteviktiga ingredienserna, ölkorven! ölkorv är och lär förbli helt morbid (alltså, är det någon som vet hur det här korkade ordet böjs så hör gärna av er) gott. trots att den närapå ligger i samma kiloprisgrupp som narkotika så är ger det en nästan utomjordisk tillfredställelse att sätta i sig dessa spinkiga korvar. helst utan öl förstås, det är ju aldrig särskilt gott. men korven alltså, helt klart en vettig deal i alla sammanhang.
förresten är det ju synd och skam att säga att man ska bota sin bakishet, det är faktiskt något man ska njuta av. jag känner faktiskt att bakisglidet är mysigare än dess lite överskattade kusin fyllan, och det är ett betyg som väger ganska tungt. alltså, det äär ju skoj att vara packad, det är ju ingenting jag ska sticka under stol med, och det är ju dessutom en riktig saftig klassiker inom russammanhang, men jag tycker ändå det är synd att folk så ofta avfärdar bakfyllan som bara något jobbigt.
åh, nu är jag i tag med att äta värmpizza nummer ett, en snäringa dr. oetker-pizza, som faktiskt helt ärligt och på jättesant är godare än yo average pizzeria-pizza. inte illa! även om den är bolognese-varianten var lite i det töntigaste laget. men hans mozarella-pizza är av gudar skänkt och är förmodligen även just vad gudar dagligen livnär sig på, när de inte äter ölkorv förstås. något annat som är ganska spektakulärt, även om det är på andra hållet, är att ica lyckats göra cola som smakar avslaget t o m direkt när man öppnat flaskan. det är lite sensationellt faktiskt, kul att se att ica jobbar på att få sitt egna sortiment ytterligare lite skabbigare. även om de har nått ganska långt så finns det fortfarande en del finslipning att göra, och det märks att de är i full gång att jobba på det. det är precis den här sortens innovation som ger dem en cutting edge när det kommer till att leverera kassa matprodukter.
nej, alltså den här bolognese-pizzan var förjävla löjlig faktiskt, nu har jag tappat lite respekt för doktorn. man kan ju fråga sig om han ens smakat på den innan han började producera den. haha, vilket förövrigt gäller alla pizzabagare landet över, med deras tonfisk-, vitlök-, banan-, köttfärs- och sardeller-combos.
åh, och vilket limbo jag har hamnat i alltså. too sepe to stay up, too snurrig to fall asleep. det är lite tarvligt faktiskt, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, kanske är det en liten knasig bakispsykos som smyger sig på. det känns fan rätt trist att vilja gå och lägga sig men inte kunna. att bara ligga och drälla på sängen känns ju inte ett piss givande heller, det kommer bara sluta med att jag går upp och gör löjliga saker sen igen. why do you want to go out? we'll just end up back here anyway som homer inte exakt säger, men typ. ska jag ta mig till sängen får det fan vara för att med hundra procent gå in för att sova, och jag känner att jag inte riktigt kan backa upp så många procent just nu. det är tur att jag är bakis och kan klassa mig som konvalescent dock, annars hade kanske mitt samvete försökt övertala mig att gå och diska eller dylikt.
penis också, kom precis på att jag glömt skit-under-kudden-ritualen och alltså återigen missat den årliga chansen att drömma om vem jag ska gifta mig med. kuk! det är ju en sånt perfekt tillfälle och så bara slarvar man bort det, IGEN. det kan ju visserligen vara undermedvetet, det är ju lite nervigt att få sanningen kastad i ansiktet på en så där. det kanske inte alls är någon jag tycker om. hu. skitsamma, nu ska jag faktiskt gå och domna av och spekulera i vem jag iaf kanske hoppas att det kommer bli!
puss och stel släktkram

midsommarmayhem

nyduschad, nyrakad och redo att möta årets stormigaste dag!


så snart jag hittat några kläder som inte luktar svett och festivaldamm och snoffsat till mig lite ska jag glida över till christoffer och kajsa och fira loss lite fruktbarhetssnuskhögtid, kanske äta gammal fisk och dansa runt en träkuk också. eller, jag måste äta matjessill, annars kommer jag att ligga och abstinenssvettas som trainspotting-renton inatt.  så måste vi samla sju sorters döda djur och lägga under kudden inatt, så jag får drömma om den jag ska gifta mig med. hoppas det är någon sjukt trevlig, verkar vara jobbigt att vara gift annars.

åh, mitt klädletande har bestått i att stå och fuldansa framför spegeln i en halvtimme nu. tur att jag är dödligt effektiv i allt jag gör. även om jag har tusen år på mig så kommer jag garanterat inte börja jobba förän det bara är minuter tills ica stänger och råpaniken börjar sätta in. men det gör inget, panik är kalasigt.
och nu är det sol igen! vilket festligt lynnigt väder vi har välsignats med idag.

idag blir det minsann  skjorta och slips, helst ledigt och ackompanjerat endast med kalsonger á la skärgårdskonstnär. och nu regnar det minsann! åh så klassiskt midsomrigt och mysigt.

bla bla nu orkar jag inte svira runt längre, blir något lila fjanteri, sedan ska jag dricka upp lantvinet och glida ut i solen/regnet/blåsten/orkanen osv.
stay black, pöusz!

åh va gött!

det var ju tokigt längesedan jag orkade plira ner någonting här.. men under tiden har jag hunnit arvverka två festivaler, en sjujävlars massa skolarbete och en del trams. och så har jag bara inte haft tid, ro eller ork att sitta och fippla här.
hur som helst, nu är skolrövande mer eller mindre färdigt, för idag fick jag och susanna godkänt på vårt förbenade examen-arbete. det tåldes att fira med en.. glass. men jag ska nog fira det ett par gånger till med lite allt möjligt.
och här sitter jag och glor på kräkland-spick-matchen medans alla andra kollar på svennarna battla moder ryssland, för min retarderade tv kan inte förmå sig att få in tv4. men det är rätt skönt, jag har fått höra att det går dåligt för vår nation ändå. haha, det hade varit ballt om de hade visat att krig på tv förr i tiden. så kunde de suttit hemma med sitt rotmos och hejat på sina stjärnor, gösta bredskägg, edvin med kniven och allt vad de kan ha hetat. det hade varit mysigt!

skitsmidigt att det är midsommar snart också, för jag har en grotesk (!) matjessill-, kokt oskalad potatis-, gräddfil- och gräslöks-abstinens att tillfredställa. kan bli en mysig omväxling till popcorn-dieten.

skitsamma.
röv!

RSS 2.0